Voel jij je ook…

...moe, lusteloos en heb je regelmatig last van een opgeblazen gevoel? Heb je behoefte aan meer energie en word je er gek van dat je continu op zoek bent naar snacks en tussendoortjes? Merk je dat je er maar kortdurend energie van krijgt en  je je daarna alleen maar moeier voelt? Slaap je niet geweldig en zit je niet lekker in je vel? Ben je ook nog een paar kilo aangekomen? Vind je dat je op dieet moet, maar ontbreekt het je aan de energie daarvoor? Heb je al veel diëten geprobeerd, zonder echt succes? Val je continu weer terug in je oude patroon en komen de kilo’s er weer net zo hard aan? 

Hoe zou het voor je zijn als…

…je niet meer hoeft te diëten en je juist volwaardiger en puurder kan gaan eten? Dat je daarmee zelfs kilo’s kwijtraakt en je je weer fitter en energieker in je vel gaat voelen? Dat je het onrustige gevoel van continu zoeken naar snacks en tussendoortjes achter je laat en je weer rust vindt in jezelf en je eetpatroon? Dat je leert dat je energie samenhangt met veel meer dan alleen voeding en beweging. Dat je je niet meer overgeleverd voelt aan je eetbuien, maar dat je de controle weer terugkrijgt en algehele rust gaat ervaren.

Dit is mogelijk als je met me meegaat op het gezonde pad!

In 14 weken begeleid ik jou naar een gezondere voedings- en leefstijl. Daarbij maak ik gebruik van het Levenswiel, dat bestaat uit 5 leefstijlgebieden:

🍽 Dagelijks leven & eten
🛒In de supermarkt
🤸‍♂️Bewegen & jouw lichaam
🍀Jouw geluk
💡Jouw energie

 

 

 

In het levenswiel krijg je per leefstijlgebied een aantal vragen voorgelegd waarvoor je jezelf een cijfer mag geven. Dit geeft jou inzicht in hoe je er nu voor staat en op welk gebied jij gezondheidswinst kunt behalen.

Dagelijks leven & eten

 Aan de hand van jouw ingevulde eetdagboek en individuele voedingskeuzes maak ik een persoonlijke voedingsanalyse en geef ik adviezen hoe je in kleine stappen een aantal voedingskeuzes kunt vervangen, wat jou meer energie en fitheid oplevert. 

In de supermarkt

Om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingskeuzes maakt en je niet laat misleiden door de kreten op de verpakking, ga ik met je mee naar de supermarkt en geef ik je tips zodat jij makkelijker de juiste producten vindt en daardoor minder tijd kwijt bent met boodschappen doen. 

Beweging & jouw lichaam
Aan de hand van de beweegcirkel van ‘Kenniscentrum Sport en Bewegen’ kijken we hoe jouw dag er nu uit ziet qua beweging en bespreken we de mogelijkheden om beweging toe te voegen aan jouw dag, zodat je je weer lekkerder en strakker in je vel gaat voelen. 
Jouw geluk

We kijken naar wat jou gelukkig maakt en waar jij blij van wordt. Dit helpt jou nieuwe gezonde gewoontes eigen te maken en vast te houden, doordat je kiest voor activiteiten die bij jou passen. Dit zorgt ervoor dat je niet terugvalt in je oude patroon en niet opnieuw aankomt in gewicht.  

Jouw energie

Je krijgt uitleg over de diverse componenten die van invloed zijn op jouw energie, zoals slaap, stress en ontspanning. Ik geef je  tips en oefeningen mee zodat jij weer lekker kan slapen, je minder gestresst voelt en je weer energieker en fitter gaat voelen.

Aan de hand van jouw persoonlijke levenswiel gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen. Je krijgt per module alle kennis 🎓en tools 🛠die je nodig hebt om de voor jou gezondere keuze te maken.

Na het volgen van het programma…
 • Voel je je energieker en fitter
 • Heb je meer rust in je lijf en hoofd doordat je niet meer continu op zoek bent naar snacks en tussendoortjes
 • Ben je je meer bewust van wat er in voeding zit en wat het met je lichaam doet
 • Weet je hoe je de gezondere voedingskeuze maakt en wat voor jou de beste keuze is
 • Laat je je niet meer misleiden door de kreten op de verpakkingen van voeding in de supermarkt
 • Ben je wat overtollige kilo’s kwijtgeraakt
 • Kun je je oude broek of favoriete jurk weer aan!

Dus stop met diëten en jezelf uithongeren! Eet niet minder maar juist meer…van het goede! Leer dat wanneer je voor gezonde, volle en verse producten kiest, je sneller vol raakt waardoor je niet meer continu grijpt naar tussendoortjes. Je ervaart daardoor veel meer rust in je eetpatroon. Ontdek ook wat het effect is van beweging, slaap, stress en ontspanning op jouw lijf en jouw gewicht. Ga voor blijvend gewichtsverlies en meer energie en fitheid!

Wil je dit resultaat bereiken en is dit programma op jouw lijf geschreven? Meld je dan aan en ga met me mee op het gezonde pad!

Investering

De investering in jouw gezondheid is € 399,00 inclusief BTW.
Je krijgt hiervoor:

 • 14 weken persoonlijke begeleiding 
 • 7 live consulten waarvan 1 consult aan huis (inclusief rondleiding door jouw eigen supermarkt)
 • Map met jouw persoonlijke voedingsadvies en alle kennis vanuit de modules, zodat je dit altijd terug kan lezen
 • Oefeningen die jou ondersteunen bij aanpassing in jouw voeding en leefstijl
 • Meer fitheid en energie
Reviews

‘Ik was echt een suikerjunky. Na het volgen van het programma ‘In 14 weken Op het gezonde pad’ heb ik geleerd volwaardiger te gaan eten en te starten met een goed ontbijt. Ik ben echt afgekickt van de suikers. Als ik nu iets eet wat veel suiker bevat, smaakt dat voor mij nu intens zoet, wat niet meer fijn voelt voor mijn lijf. Ik voel me een stuk beter en energieker!’
– Bo Hanafy, Amsterdam- 

ººº

‘Op het gezonde pad heeft mij verlost van mijn eetbuien. Ik ben me bewuster geworden van wat er in voeding zit. Ik kijk nu veel vaker op de achterkant van de verpakking en laat me niet meer misleiden. Ook laat ik me niet meer verleiden door aanbiedingen die makkelijk voor het grijpen in de supermarkt liggen.’
– Helen –

ººº

’Het doorlopen van het  programma ‘In 14 weken Op het gezonde pad’ heeft mij veel bewustwording gegeven, ook zeker door de wijze waarop Leida dit mij heeft laten ervaren. Ik maak nu makkelijker de gezonde keuze omdat ik weet wat erin zit en wat het met mijn lijf doet, maar ook welke impact het heeft op mijn leven. Als ik nu wat suikerrijks eet, voel ik me direct moe. De supermarktrondleiding vond ik erg nuttig. Ik ben me nu bewust van de verschillen die in de artikelen zitten en hoe slim supermarkten je misleiden. Leida is iemand die door haar persoonlijkheid, kennis en ervaring je op een prettige en heldere manier duidelijk maakt hoe te komen tot een gezondere leefstijl. Niet alleen tijdens de sessies, maar ook dat het blijft beklijven en echt tussen de oren blijft zitten. Dank je wel Leida!’
-Herman Sars, Hoofddorp-

ººº

‘Ik kan mijn oude broek weer aan! Wat super fijn! Door mee te gaan op het gezonde pad ben ik 8 kilo kwijtgeraakt en voel ik me een stuk lekkerder in mijn vel!’

ººº

Ik heb geen last meer van droge en geïrriteerde handen, wat ik normaal krijg door het veel nuttigen van suikers. Ik ben me bewuster geworden van mijn eetpatroon, wat mij helpt om nu andere keuzes te maken.’
-Bets, Hillegom-

ººº

Veel gestelde vragen
 • Wat kost het programma ‘In 14 weken Op het gezonde pad’?

  De investering voor 14 weken begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl is € 399 inclusief BTW.

 • Kom ik in aanmerking voor vergoeding?

  Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit betekent dat je in aanmerking kan komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding via je zorgverzekeraar. Informeer bij je zorgverzekeraar of check je polis.

 • Werkt ‘Op het gezonde pad’ met weekmenu’s?

  ‘Op het gezonde pad’ werkt niet met weekmenu’s. Het gaat in dit programma vooral om bewustwording van wat je eet. Samen met jou wil ik kijken naar hoe wij jouw voedingspatroon kunnen aanpassen door voedingsmiddelen die je nu gebruikt te vervangen door gezondere en meer voedzame alternatieven. Je leert wat de gezondere keuze is waardoor je veel makkelijker  je maaltijden op een gezonde manier kunt samenstellen. Voor inspiratie en voorbeeld menu’s met gezonde voedingskeuzes, maak ik gebruik van de materialen van PuurGezond. Ik ben aangesloten als PuurGezond professional en onderschrijf hun visie over voeding: puur en onbewerkt eten op de manier die precies bij je past. Wanneer je kiest voor pure en onbewerkte voeding (vers in plaats van pakjes en zakjes) krijg je alle voedingstoffen, vitaminen en mineralen binnen die je dagelijks nodig hebt. Het tellen van calorieën is daarbij niet nodig.

 • Na 14 weken, en dan…?

  Natuurlijk laat ik je niet zomaar los na het einde van het programma. Het programma is een aanzet tot het volgen van een gezondere voedings- en leefstijl en dit gaat met vallen en opstaan. Na de 14 weken begeleid ik je graag verder door je blijvend ‘Op het gezonde pad’ te houden. We kijken dan naar jouw persoonlijke situatie en wat jij nodig hebt.

 • Vinden de consulten live of online plaats?

  De consulten vinden live plaats op locatie Hoofddorp. Wanneer het wenselijk is op enig moment, kan een consult ook online gehouden worden via MS Teams of Whats app videobellen.